Hobbi Faeszterg�l�s

Más Világ => Információ => A témát indította: Román László - 2008. Február 16. - 18:29:50Cím: Képfeltöltés a galériába
Írta: Román László - 2008. Február 16. - 18:29:50
A Galériába csak regisztrált tagok tölthetnek fel képeket.
A Galériába kizárólag kész munkákról, alkotásokról töltünk fel képet. Minden egyéb fotót a fórumban kérünk elhelyezni a megfelelő topicban, a megfelelő hozzászólás keretében.
Felhívjuk minden kedves feltöltő figyelmét, hogy lehetőleg jó minőségű képet töltsön fel, mivel azok egyes nyomtatott sajtótermékekben is megjelenhetnek.
Érdemes a tárgyakat valamilyen homogén háttér előtt fényképezni. Ha erre nincs lehetőség (hisz nem lehet mindenki profi fotós), akkor is valamilyen esztétikus környezetben helyezzük el a fotózni kívánt tárgyat annak érdekében, hogy megfelelőn érvényesülhessen.

A beküldött képekhez minden esetben meg kell adni:
- a készítő nevét,
- a tárgy meghatározását,
- a fa (fák) fajtáját, amiből a tárgy készült.

A képek mérete ne haladja meg a 800 X 600-as felbontást.

Példa:
Fa Eszter, tölgyfa tál.

A Galériába képet feltenni a "Fájl feltöltése" gombra kattintva lehet.
Ha még nincs albumod, akkor a "Sajnálom, de nincs egy album se, ahová fel tudnád tölteni a képet" üzenetet látod a képernyőn.
Ezért létre kell hoznod a saját albumodat, ahová a képeidet ezután fel tudod tölteni. Ezt a szöveg alatt lévő "Album készítés/rendezés" gombra kattintva lehet megtenni. Itt kattints az "Új" feliratú gombra. A képernyő közepén lévő kis ablakban ekkor az "Új album" feliratot látod. Az ablak alatti szöveges mezőben nevezd át az "Új album"-ot. Az album neve a saját felhasználó neved legyen. Ezt úgy tudod megtenni, hogy az "Új album szöveget kitörlöd és beírod a nevedet. Kattints a "Változatások elfogadása" gombra a továbblépéshez, majd a "folytatás" gombra. Ezzel kész az albumod.
Visszaértél az Galéria főoldalára. Ha ezután bármikor képet szeretnél feltenni, nincs más dolgod, mint a "Fájl feltöltése" gombra kattintani és a megjelenő oldalon a "Tallózás" gombokra kattintva a saját gépeden kiválasztani a feltölteni kívánt képet. Egyszerre 5 képet tudsz feltölteni a saját gépedről. A feltöltés során továbblépni a "folytatás" gombbal lehet. Ha feltöltöttél egy képet, ki kell választanod az albumot, ahová fel akarod tenni. A kép mellett jobb oldalt lévő "Válassz albumot" szövegre kattintva válaszd ki a saját albumodat. Ezután töltsd ki a "Kép címe" és "Kép leírása" mezőket. A "folytatás" gombra kattintva a kép az albumodba kerül.