Hobbi Faesztergálás

Más Világ => Információ => A témát indította: Román László - 2008. Szeptember 24. - 21:39:44Cím: Kedvezményes vásárlás
Írta: Román László - 2008. Szeptember 24. - 21:39:44
Magállapodás született a HolzMann Austria termékeinek két hazai forgalmazójával a HolzMetal Kft.-vel és a Nax-Gépker Kft.-vel, melynek értelmében minden látogatónk, aki oldalunkon jelzi vásárlási szándékát, a cégek által forgalmazott bármely gép ill. szerszám vásárlása esetén kedvezményben részesül. Ennek feltétele, hogy az olvasó vásárlási szándékát oldalunkon jelezze, egy egyszerű űrlap kitöltésével, melyet továbbítunk a kiválasztott cég felé.
A vásárlási szándék jelzése nem minősül nyilatkozatnak, tehát nem kötelez vásárlásra, de esetleges vásárlás esetén kedvezményre jogosít. A kedvezmények mértéke minden esetben az adható maximális kedvezmény, amely egyedileg kerül megállapításra, arra oldalunknak semmilyen befolyása nincs.
A hozzánk beérkezett űrlapot 24 órán belül továbbítjuk, melyről email-ben értesítjük a vásárlót.

A továbbiakban tárgyalásokat folytatunk több hazai céggel is és reméljük nemsokára bővülni fog az oldalunkon kedvezményt biztosítók listája.

Felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk email-ben, vagy a fórum Társalgó-Érdeklődés topikjában.
http://faesztergalas.info/forum/index.php?topic=46.0 (http://faesztergalas.info/forum/index.php?topic=46.0)


Cím: Re: Kedvezményes vásárlás
Írta: Román László - 2009. Január 08. - 14:05:07
Együttműködési megállapodás született oldalunk és a Stubai Hungaria között, mely szerint, minden látogatónk, aki oldalunkon jelzi vásárlási szándékát, a cég által forgalmazott bármely szerszám vásárlása esetén 6%-os kedvezményben részesül. Ennek feltétele, hogy az olvasó vásárlási szándékát oldalunkon jelezze, egy egyszerű űrlap kitöltésével, melyet továbbítunk a Stubai Hungaria felé. A cég ezután felveszi a vásárlóval a kapcsolatot.